Societatea s-a înființat în august 2001, fiind axată pe transportul de mărfuri generale pe teritoriul național. În scurt timp datorită cererii, societatea s-a dezvoltat și în spre transportul international de marfuri, dar și în livrarea de colete door-to-door. Pe parcursul desfășurării activității compania noastră a avut parteneri stabili. În activitatea companiei se atribuie întodeauna o atenție și importanță deosebită partenerilor noștrii, colaborarea fiind de lunga durată și bazându-se pe relații comerciale clare.

Din luna noiembrie 2018 ne-am hotarat în a începe activitatea de transport autovehicule. Dezvoltarea acestei ramuri se bazează pe desfășurarea activității la un standard cat mai înalt respectând proceduri, condiții, termene și legislație în vigoare.

Echipa noastră este formată din 50 de angajați, fiecare fiind instruit în a respecta procedurile impuse pe ramura în care își desfășoară activitatea zilnică. De asemenea centru de logistică are rolul în a rezolva cât mai rapid și eficient cu putință cerințele clienților,  dar de asemenea suntem tot timpul în strânsă legătură cu colegii de pe traseu (indiferent că aceștia livrează/transporta mașini sau colete) pentru ai ajuta în caz de necesitate.

În activitatea noastră tot timpul am încercat să ne îndeplinim misiunea căt mai aproape de excelență. În colaborările noastre tot timpul am căutat și ales un partener serios și de încredere, astfel acesta putându-se baza pe noi, dar și noi pe acesta totodata. Am fost și suntem adepți ai colaborărilor stabile și de lungă durată, ca și parteneri trecând atât prin vremuri ușoare, dar și prin vremuri mai grele impreuna.

×